CONTACT

IMG_8689 website

06 - 460 577 06

info@praktijkdenbrok.nl

Afspraak en wachttijd

De gemiddelde wachttijd voor een eerste afspraak bij aanmelding van kinderen en/of jeugdigen (0-17 jaar) is momenteel  2 weken.

De gemiddelde wachttijd voor een eerste afspraak bij aanmelding van volwassenen (18 jaar en ouder) is op dit moment   2 weken.

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen (wij nemen dan contact met u op).

 

Bent u verhinderd? Annuleer dan uw afspraak tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos door een e-mail te sturen naar info@praktijkdenbrok.nl of door te bellen met de praktijk: 06 – 460 577 06 (buiten praktijktijden en in het weekend gelieve een boodschap achter te laten). Bij het niet tijdig annuleren wordt de gereserveerde tijd (deels) in rekening gebracht tegen een tarief van € 46,50 (n.b. dit bedrag wordt niet vergoed door zorgverzekeraars en gemeentes).

Contactformulier

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Kies aub een van onderstaande opties *

Ruimte voor een korte toelichting *

Let op: alle velden zijn verplicht, alleen zo kunnen wij uw vraag of aanmelding correct in behandeling nemen.

Bezoekadres

Oudegracht 237

1811 CG Alkmaar

Parkeergelegenheid

Parkeergarage Schelphoek (Korte Vondelstraat 4) is op dit moment de beste parkeergelegenheid in de buurt. Daar vandaan is het 10 minuten lopen naar de praktijk.

Aanmeldingsformulieren

Bij aanmelding voor psychologisch behandeladvies dient u contact met de praktijk op te nemen middels het on-line contactformulier, email of telefonisch om uw hulpvraag toe te lichten. Indien u met uw hulpvraag bij Psychologiepraktijk den Brok terecht kunt, ontvangt u een specifieke code waarmee u de onderstaande aanmeld- en toestemmingsdocumenten kunt downloaden. Deze documenten dient u geheel in te vullen en te ondertekenen. Na ontvangst krijgt u definitief te horen of en wanneer de behandeling kan starten.

 

0-17 jaar
Aanmeldingsformulier 0-17 jaar
Toestemmingsformulier Gemeenten

 

Volwassenen (18 jaar en ouder)
Aanmeldingsformulier volwassenen
Formulier Betaling Verzekering 2019

 

Klachtenprocedure

Psychologiepraktijk den Brok heeft zich aangesloten bij de klachtenregeling van de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorpsychologie en haar specialismen (NVGzP), teneinde eventuele klachten van cliënten op een juiste manier af te handelen.

 

Praktijktijden/dagen

Maandag, dinsdag en donderdag:
09.00 – 18.00 uur